BETPAS423 GALATASARAY İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SEÇİM İZNİ ALDIbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

Galatasaray, que anteriorment va declarar que es prenia una decisió electoral i que notificaria al Ministeri d’Afers Interns segons el decret llei emès durant el període de pandèmia, aquesta vegada va convocar l’assemblea general amb eleccions i, per tant, va confirmar que es va obtenir el permís del ministeri. Aquí teniu la declaració de Galatasaray. :

“CONVOCAT FROMRIA DEL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE CLUBS ESPORTIUS GALATASARAY A LA REUNIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL D’ELeccions EXTRAORDINÀRIES

D’acord amb els articles pertinents del Codi civil turc i el nostre Estatut, la “REUNIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL D’ELECCIÓ EXTRAORDINÀRIA” del nostre club se celebrarà el dissabte 19 de desembre de 2020 a les 10:00 a Galatasaray High School Tevfik Fikret Hall, la segona reunió es farà el dissabte 26 de desembre de 2020. se celebrarà al mateix temps i al mateix lloc.

Anunciat als nostres membres.

Salutacions cordials,

Associació de clubs esportius Galatasaray

Consell d’Administració

<

Agenda

1. S’està obrint,

2. Constitució de la Junta Presidencial de l’Assemblea General, 3. Un moment de silenci i cant de l’himne nacional, 4. Eleccions; a. President del club b. Membres principals i suplents de la Junta Directiva c. Són els membres principals i suplents del Consell de Supervisió. Als membres principals i suplents de la Junta Disciplinària. Membres principals i suplents del registre 5. Tancament “

BETPAS423 GALATASARAY İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SEÇİM İZNİ ALDI
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

2 Comments on BETPAS423 GALATASARAY İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SEÇİM İZNİ ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*