BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİMbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

Després que el 14è jutjat civil de primera instància d’Istanbul dictaminés l’anul·lació de la decisió del Consell d’Administració de no ser alliberada des del punt de vista administratiu a l’Assemblea General Financera celebrada per Galatasaray el 23 de març de 2019, el president Mustafa Cengiz va fer una declaració.

<

“UNA DECISIÓ HISTORRICA”

En afirmar que es va prendre una decisió històrica, Cengiz va dir: “És una decisió històrica. És una decisió lícita, sobretot pel que fa al dret civil i a la legislació de les associacions. Com que ja hi ha una decisió de jurisprudència de l’Assemblea General del Tribunal Suprem d’Apel·lacions sobre aquesta qüestió. En aquest context, voldria donar les gràcies al poder judicial de Turquia per haver posat la veritat en el lloc adequat. Durant aquest procés, algunes parts van procurar molt que l’administració no pogués complir les seves funcions i les seves funcions. Va portar Galatasaray a les portes dels tribunals per força. És la decisió de l’Assemblea General de la Llei, havia ordenat que no lluitéssim per l’alliberament administratiu i perdrem el temps. No es van complir. Per descomptat, respecto totes les decisions preses, també respecto la decisió de l’assemblea general, però la decisió va ser una decisió equivocada. Aquesta disposició es va complir. En aquest context, vivim en un estat constitucional democràtic, en el qual aquestes autoritats tutelars es desglossen gradualment. Agraeixo a tots els membres de la nostra junta i advocats que ens han contribuït. Agraeixo la justícia turca. Van prendre un paper actiu en trencar aquestes autoritats de tutela. “ va utilitzar expressions.

MUSTAFA CENGIZ SERÀ CANDIDAT?

El president Mustafa Cengiz també va fer declaracions sobre les eleccions, “L’esdeveniment electoral no és necessàriament per alliberament. La sol·licitud de la comunitat, la sol·licitud de l’administració i la formació de les condicions. També desitjo èxit als amics candidats. Tothom treballa per Galatasaray. També crec en això. Estem aquí per Galatasaray. M’agradaria dir-ho als nostres estimats fans de Galatasaray i als nostres estimats fans. Mentre la meva salut ho permeti, continuaré servint Galatasaray fins al final. Que la nostra comunitat existeixi, que els nostres fans existeixin. Visca Galatasaray! “ .

BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİM
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

4 Comments on BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*