BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİMbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

Després que el 14è Jutjat Civil de Primera Instància d’Istanbul dictaminés l’anul·lació de la decisió del Consell d’Administració de no ser alliberada des del punt de vista administratiu a l’Assemblea General Financera celebrada per Galatasaray el 23 de març de 2019, el president Mustafa Cengiz va fer una declaració.

<

“UNA DECISIÓ HISTORRICA”

En declarar que s’ha pres una decisió històrica, Cengiz va dir: “És una decisió històrica. És una decisió lícita, sobretot pel que fa al dret civil i a la legislació de les associacions. Com que l’Assemblea General del Tribunal Suprem d’apel·lacions ja ha pres una decisió de jurisprudència sobre aquest tema. En aquest context, voldria donar les gràcies a la justícia turca per haver posat la veritat al lloc adequat. Durant aquest procés, algunes parts van procurar molt que l’administració no pogués complir les seves funcions i no complir les seves funcions. És decisió de l’Assemblea General de Dret, havia demanat que no ens esforcéssim per l’alliberament administratiu, no per perdre el temps. No es van complir. Per descomptat, respecto totes les decisions preses, respecto la decisió de l’assemblea general, però la decisió que es va prendre va ser una decisió incorrecta. En aquest context, vivim un procés en el qual aquestes autoritats tutelars s’estan trencant gradualment dins l’estat democràtic constitucional. Agraeixo a tots els membres de la nostra junta i advocats que ens han contribuït. Agraeixo la justícia turca. Van prendre un paper actiu en trencar aquestes autoritats de tutela. “ va utilitzar expressions.

MUSTAFA CENGIZ SERÀ CANDIDAT?

El president Mustafa Cengiz també va fer declaracions sobre les eleccions, “L’esdeveniment electoral no és necessàriament per alliberament. La sol·licitud de la comunitat, la sol·licitud de l’administració i la formació de les condicions. També desitjo èxit als amics candidats. Tothom treballa per Galatasaray. Estem aquí per Galatasaray. M’agradaria dir-ho als nostres estimats fans de Galatasaray i als nostres estimats fans. Mentre la meva salut ho permeti, continuaré servint Galatasaray fins al final. Que la nostra comunitat existeixi, que els nostres fans existeixin. Visca Galatasaray! “ .

BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİM
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

2 Comments on BETPAS423 MUSTAFA CENGİZ: SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE HİZMET EDECEĞİM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*