BETPAS450 GALATASARAY’DA SEÇİM RESMEN ERTELENDİbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

Les eleccions de Galatasaray, previstes del 19 al 26 de desembre, s’han posposat oficialment. La direcció provincial de relacions amb la societat civil de la governació d’Istanbul va informar a les persones groc-vermelles que no podran participar en eleccions fins al 28 de febrer
AQUÍ ESTÀ L’EXPLICACIÓ DE GALATASARAY

“Respecte a la reunió electiva de l’Assemblea General Extraordinària, amb carta de 26.11.2020 i numerada E-87385697-450-108194 de la Direcció Provincial de Relacions amb la Societat Civil del Governador d’Istanbul i del Ministeri d’Afers Interns Direcció General de Relacions amb la Societat Civil de 24.11.2020 i d’acord amb l’autoritat atorgada per la Llei núm. 7450, el termini per a la presentació de declaracions i declaracions de les associacions per al 2019 i el termini d’ajornament per a la celebració de les reunions de l’assemblea general s’ha ampliat fins al 28.02.2021 i és necessari actuar d’acord amb la normativa explicada anteriorment. “

<

AIXÍ, QUÈ PASSA ARA?

1- L’assemblea general extraordinària, que no es podrà celebrar a Galatasaray del 19 al 26 de desembre, no se celebrarà fins al 28 de febrer de 2021; Per tant, el president Mustafa Cengiz podrà continuar el seu deure fins aquesta data “sense eleccions”.

La decisió de les “eleccions anticipades” de l’Administració Galatasaray quedarà arxivada en un sentit, almenys fins al 28 de febrer de 2021, i tret que es decideixi el Comitè Científic Assessor de COVID-19 “si no es fixa una data anterior” El club groc-vermell es reunirà per triar el seu nou president.

3-A causa de la decisió del Consell Científic Assessor de COVID-19, l ‘”Assemblea General Financera”, que sol·liciten els líders de la comunitat groc-vermella, no es celebrarà fins al 28 de febrer de 2021.

Com a resultat, * els candidats a la presidència de Galatasaray es troben a gust en qüestions com ara el treball electoral, la preparació de la llista durant almenys 3 mesos més. * El president de Galatasaray, Mustafa Cengiz, tindrà un període de tres mesos durant el temps més proper per decidir si és candidat o no. * Més de 2.000 congressistes a Galatasaray tenen més de 65 anys. i mentre continuï el toc de queda, aquests membres no podran votar a l’assemblea general del club groc-vermell. Per tant, els membres que es situen en el límit d’edat; En cas d’emprendre accions legals, és molt probable que les eleccions quedin legalment suspeses.

BETPAS450 GALATASARAY’DA SEÇİM RESMEN ERTELENDİ
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

5 Comments on BETPAS450 GALATASARAY’DA SEÇİM RESMEN ERTELENDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*