BETPAS450 RIDVAN DİLMEN: DEVLET 300 MİLYON LİRALIK DESTEK VERECEKbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

L’emissor de la Super League durant la setmana va acabar una disputa sobre els salaris entre bein Sports i la Federació de Futbol de Turquia. El comentarista de futbol Rıdvan Dilmen va fer una declaració sobre el tema.

Transferint els detalls de l’acord, Rıdvan Dilmen Durant el procés de pandèmia a tots els països del món, les emissores ofereixen un descompte de 150-200 milions d’euros. beİN Sports també va demanar un descompte. Hi va haver un problema que va durar uns 4,5 mesos. TFF Crec que volia 2.000 milions de 650.000 TL. El contracte rondava els 3.000 milions de TL. BeIN ha pagat més de 1.500 milions de TL fins ara. L’establiment havia arribat als 2.000 milions i 350.000 TL. Hi havia una gran diferència en les xifres. Sempre dic, però la gent està en un lloc equivocat. Hi ha un president que adora l’esport. S’ha arribat a un acord. Va dir.

“L’ESTAT FARÀ LA DIFERÈNCIA DE 300 MILIONS DE LIRES”

Continuant les seves paraules, Rıdvan Dilmen L’estat donarà la diferència de 300 milions de TL. La contribució de la gent a l’esport és òbvia. La gent no pot agrair prou. L’estructuració fiscal també ha contribuït fora de les instal·lacions. Va preguntar una vegada, va dir “Per què no poden estar d’acord” i va intervenir immediatament. Aquest patrocini tindrà un precedent. Quan hi havia tanta diferència, el president va donar instruccions. Suposo que seria Spor Toto. va dir.

BETPAS450 RIDVAN DİLMEN: DEVLET 300 MİLYON LİRALIK DESTEK VERECEK
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

8 Comments on BETPAS450 RIDVAN DİLMEN: DEVLET 300 MİLYON LİRALIK DESTEK VERECEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*