BETPAS450 SERGEN YALÇIN: BEŞİKTAŞ’I BIRAKMAM SÖZ KONUSU DEĞİLbetpas giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanacağınız bir site.

La notícia “Sergen Yalçın dimiteix” , presentada a les hores del matí, era a l’agenda com una bomba.

En declaracions a beIN Sports, el president Ahmet Nur Çebi va dir que la notícia no era certa i que Yalçın va negar-la.

“AQUESTES NOVETATS SORTEN A TREBALLAR”

En afirmar que les notícies van sortir intencionadament, Yalçın va dir: “Probablement aquestes notícies ens gastaran. Hi ha massa notícies d’aquest tipus sobre els nostres jugadors. No els podem donar sentit. És un procés difícil, el període d’una pandèmia. Durant un any, tothom ha estat lluitant en condicions difícils. No hi ha públic, hi ha molts problemes: la malaltia Kovid-19 s’ha produït en els nostres jugadors. Recentment, 5 a 6 jugadors s’han convertit en Kovid, no els podrem utilitzar durant un temps. va dir.

Sergen Yalçın: No hi ha dubte de deixar Beşiktaş – VEURE

“SÓC UN DELS NOMS DE SÍMBOL DE BEŞİKTAŞ”

El professor de 48 anys va dir que no li era possible pensar a deixar Beşiktaş, “Tothom ho hauria de saber, Beşiktaş no és un club normal per a mi. Si treballés en un club normal, podrien arribar a l’agenda, però no és un lloc on puguin entrar a l’agenda. No tinc el luxe de fer-ho aquí, perquè sortim junts en condicions molt difícils. De vegades les coses poden no anar com volem, hi ha en el futbol. Sembla que ens recuperarem lentament, els nens treballen bé. Pot ser fàcil, però fer front a aquest procés és difícil per a tothom. No hi ha notícies d’aquest tipus sobre mi, sóc un home amb identitat de Beşiktaş, sóc l’home d’aquí, sóc un dels noms simbòlics de la comunitat. No, va decidir deixar de fumar o alguna cosa així, no és possible que passin aquestes coses. No feu notícies, no confieu en la persona que ho va fer “. ha utilitzat expressions.

BETPAS450 SERGEN YALÇIN: BEŞİKTAŞ’I BIRAKMAM SÖZ KONUSU DEĞİL
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

3 Comments on BETPAS450 SERGEN YALÇIN: BEŞİKTAŞ’I BIRAKMAM SÖZ KONUSU DEĞİL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*