BETPAS481 ÜYE OL BONUS KAZAN

Betpas Giriş

Rezultatul meciului: Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği

84 ‘Mugni a atins mingea, care a fost întoarsă de pe aripa dreaptă, în atacul cu creștere rapidă Gençlerbirliği într-o poziție orientată. Altay nu a permis golul în ultimul minut.

77 ‘Ferdi, care a întâlnit mingea pe aripa dreaptă, a transformat-o în zona de penalizare, dar nu are prieteni în punctul trimis.

73 ‘În colțul pe care Fenerbahçe l-a folosit de pe aripa stângă, Serdar a atins stâlpul din spate, dar mingea a mers auta într-un mod foarte diferit.

68 ‘Candeias a trimis suprafața de pedeapsă de pe aripa dreaptă în atacul Gençlerbirliği, Lima s-a mutat, dar poziția a fost în ofsaid.

63 ‘Scop … Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği (Ayite)

60 ‘Mișcându-se în spatele apărării, Samatta s-a întors de la linie spre interiorul aripii drepte, Arda a pus un picior și a trimis mingea în colț.

51 ‘Întâlnindu-se cu mingea în zona de penalizare în atacul Gençlerbirliği, Ayite s-a gândit la castel și mingea a revenit fără apărare.

46 ‘A început a doua jumătate.

Rezultatul la pauză: Fenerbahçe 1-1 Gençlerbirliği

42 ‘În pasul lui Candeias în timpul atacului Gençlerbirliği în creștere rapidă, Lima a întâlnit mingea pe linia din față a suprafeței de pedeapsă și a rămas în Altay când mingea s-a deschis puțin mai mult decât piciorul în poziție orientată.

Betpas Kayıt

39 ‘Gol … Fenerbahçe 1-1 Gençlerbirliği (Serdar Aziz k.k)

35 ‘Gol … Fenerbahçe 1-0 Gençlerbirliği (Novak)

33 ‘Mingea pe care Sosa a întors-o de pe aripa dreaptă în zona de penalizare a revenit din nou din apărare.

21 ‘Întâlnindu-se cu mingea pe aripa dreaptă, Samuel s-a gândit la Novak pe cealaltă aripă, dar pasa lui a ieșit incredibil de repede.

14 ‘În colțul pe care Sosa l-a folosit de pe aripa dreaptă, Szalai s-a întors către stâlpul din spate. Când Serdar nu a putut atinge mingea a fost lăsată în fața portarului.

11 ‘Samuel, care a întâlnit mingea pe aripa dreaptă la pasul lui Gustavo, a intrat în suprafața de pedeapsă și a lovit-o în diagonală Nordfeldt a virat mingea în ultimul moment.

1 ‘Meciul a început.

Fenerbahçe, care își continuă încăpățânarea revenind de la Konya cu o victorie, îl întâmpină pe Gençlerbirliği, care a ancorat în partea de jos a ligii în lupta de 30 de săptămâni.

Fenerbahçe vine față în față la Stadionul Gençlerbirliği Ülker. Ultimul meci de duminică a început la ora 19:00 și este transmis în direct pe ecranele beIN Sports 1.

PRIMUL 11S

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Attila, Novak, Gustavo, Sosa, Mert Hakan, Osayi, Pelkas, Thiam

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda, Musta, Halil İbrahim, Soner, Piris, Murat, Candeias, Ayite, Sandro

22 Comments on BETPAS481 ÜYE OL BONUS KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*