BETPAS490 3D SLOTLAR

A Szuperligában való részvételt célzó Samsunsporban Yüksel Yıldırım elnök nyilatkozatokat tett a „Bol’ca Futbol” című műsorban, amelyet a D-Smart közvetített.

“CÉL SZUPER LIGA”

Villám, ” A patak látása nélkül szálltunk le, ma ennek a fájdalmát éljük át. Nem akarok beszélni a Szuper Ligáról anélkül, hogy bajnok lennék. Miközben a Szuper Ligában bajnok Ertuğrul Hocát a 2. ligába vittem, bemutattam neki egy 5 éves projektet. Hodja is hitt a projektben, bízott bennem. Az első cél az volt, hogy egymás után 2 évig bajnok legyen és a Szuper Ligába kerüljön. Az elsőt mi csináltuk, a másodikkal van dolgunk. A nemzeti meccs jó volt, meg akarjuk nyerni a hátralévő 7 mérkőzésünket. Kivágjuk a saját hasunkat. ” Azt mondta.

“A COMOLLI-val TALÁLKOZOTTUNK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL”
Megállapítva, hogy találkozott Damien Comollival, a Fenerbahçe volt sportigazgatójával, Yüksel Yıldırım elmondta, “Damien Comolli a hétvégén látogatásomra jött. Comolli legalább tudta, hogyan kell eladni. Comolli a barátom, most a toulouse-i klub elnöke. Infrastruktúrájuk nagyon jó, és nagy fontosságú pénzért árulnak játékosokat. Beszéltünk arról, hogyan működhetünk együtt a Samsunspor és a Toulouse között. Mesélt nekem például a pszichológusok fontosságáról a futballban, és elmondta, hogy ennek folyamatosnak kell lennie. Értékeltük a jövőre vonatkozó terveinket. ” nyilatkozatot tett.

Mint ismert, Comolli a Fenerbahçe elhagyása után vette át a francia Toulouse csapat elnökletét.

Betpas490 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

7 Comments on BETPAS490 3D SLOTLAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: