BETPAS490 CANLI MASA OYUNLARI

Vårt A-fotbollslag fortsatte sitt framgångsrika genombrott i turneringen genom att vinna 3-0 mot Norge i den andra matchen i 2022 World Cup European Qualification Group G.

“VI KLARA ALLT RÄTT MOT STARKT NORGE”

En tränare i fotbollslag Şenol Güneş sa vid presskonferensen som han höll efter matchen, “Vi spelade och vann med Norge, vilket är ett starkt lag. Vi är glada. Vi vann och vi gjorde allt rätt. “ sa. p>

Şenol Güneş: Jag är stolt-Video

“VI HAR FÖRDELAT BÄTTRE FÖR TÄLJARENS SVAKHET”

Att säga “Vi visste styrkan hos motståndaren. Vi utnyttjade deras svagheter bra.” Säger, Güneş, noterade att den framgångsrika fotbollen, särskilt i motattacker, gjorde spelet i vår favor under matchen.

“LETTLANDSMATCH ÄR INTE GARANTERAD”

Güneş gjorde följande bedömning angående vår tredje match i gruppen mot Lettland:

“Mina spelare har vant sig vid ansvaret att vinna. Lettland är en helt annan match och sådana matcher har svårigheter. Vi måste vara tålmodiga. Vi borde inte acceptera att vara en favorit eller förlora i förväg. En svår match, inte en garanti. Men vårt spel, vår vilja, Vi kommer att använda vår ambition att vinna. Vi måste göra allt på plats och i tid. Varken jag eller våra spelare har rätt att förlora i gengäld för så mycket ansträngning. , fotbollsspelarna och den turkiska nationen vill också vara med i världscupen.

“Vi måste bli bättre”

Att notera att matcherna i Nederländerna och Norge är en repetition av A-landslags spelsystem innan Europacupen är delvis korrekt, Güneş sa, “Men det finns en ny grupp varje dag . Vi spelar bra, men nog. “Vi måste bli bättre. Vi har kommit långt i förståelsen av försvar. Vi måste göra ännu bättre.” tillade.

“Jag sa att du börjar OZAN KLAR”

Güneş tog ut Ozan Tufan, som gjorde 2 mål i matchen, ur spelet och delade med pressmedlemmarna att han sa “Du har precis börjat” , “Ozan, som är en bra fotbollsspelare i Fenerbahçe, uttrycks mer sin tro på att han kommer att förbättra sig “.

Betpas490 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

13 Comments on BETPAS490 CANLI MASA OYUNLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*