BETPAS491 MASA OYUNLARI

Betpas Giriş

Ronald Koeman, a Barcelona edzője az új elnökkel, Joan Laportával folytatott megbeszélés során bemutatta a 2021/22-es szezonban kívánt nevek jelentését.

KOEMAN KÉSZÍTETTE A LISTÁT

A marcai hírek szerint; Joan Laporta, a Barcelona elnöke kijelentette, hogy célja a La Liga és a Bajnokok Ligája megnyerése a következő szezonban, és átigazolási tanulmányokat fog végezni. Ronald Koeman egy olyan sztárjátékosokra összpontosítva készítette el a listát, akiknek a pénzügyi realitások fényében nincsenek ajánlásaik.

Koeman felkérte a Manchester City középső hátvédjét, Eric Garciát, a liverpooli középpályást, Gini Wijnaldumot és a Lyont, hogy vegyék el Memphis Depay-t, akinek lejárt a szerződése. Kijelentette, hogy a holland edző legnagyobb vágya Lionel Messi valahogy a csapatban tartása volt.

Betpas Kayıt

“HAALANDOT KAPOK”
Hangsúlyozták, hogy Laporta, aki Ronaldinhót hozta Barcelonába, amikor először elnök lett, és ebben az átigazolási időszakban legnagyobb célja Erling Haaland toborzása volt.

41 CÉL KÖZVETLEN HATÁSA 31 MÉRKŐBEN

Erling Haaland, akinek a Borussia Dortmund 180 millió eurós díjat szabott ki, ebben a szezonban 31 hivatalos mérkőzésen 33 gólt és 8 gólpasszt adott.

A Borussia Dortmund 180 millió eurós átigazolási díjat kér a norvég Erling Haaland átigazolásáért;

Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

36 Comments on BETPAS491 MASA OYUNLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*