BETPAS491 ÖDEMESİ NASIL

Es van presentar reclamacions del Lazio i del Manchester United per Mostafa Mohamed, que Galatasaray va llogar a Zamalek durant la mitja part amb l’opció de comprar.

“Estan intentant obtenir els meus bons”

Mostafa Mohamed, parlant a la premsa del seu país, “Estic content a Galatasaray. Sé que el meu club intenta obtenir el meu testimoni”. va incloure les seves paraules.

El davanter de 23 anys també va dir que el seu major somni era jugar la Copa del Món d’Egipte.

APRENDRE LA LLENGUA

Mostafa Mohamed dóna importància al seu creixement personal i al seu rendiment a la pista. A més de parlar bé l’idioma del futbol, ​​el golejador també va fer passos positius en llengua estrangera i va començar a aprendre anglès.

El jugador de futbol egipci té una opció de compra de 4 milions de dòlars. Si l’equip groc-vermell paga 4 milions de dòlars sense perdre el temps i rep el títol del jugador, la possibilitat de marxar desapareixerà.

S’agraeix el seu rendiment
A la Superliga aquesta temporada, Mostafa Mohamed, que va trigar 596 minuts amb la forma del Galatasaray, va marcar 5 gols en 8 partits.

Els jugadors egipcis, es van realitzar 1 assistència de gol 1 per a la Copa de Turquia.


Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

2 Comments on BETPAS491 ÖDEMESİ NASIL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: