BETPAS494 CANLI BAHİS KUPONÇULARI

A Beşiktaş labdarúgója, Atiba Hutchinson nyilatkozott Kasımpaşának, miután 1–0-s vereséget szenvedett.

“NEM A NAPunk volt”

Hangsúlyozva, hogy Beşiktaş nem játszott jól, Atiba azt mondta: “Nyerni akartunk ma. Nem tudtuk jól kezdeni a játékot. Szeretnénk azonnal 3 pontot nyerni. Rohantunk. Meg kell javítanunk. Mi nehezen tudta megtenni, amit az előző időszakokban a mérkőzéseken tettünk. A támadó cselekedeteink rendetlenek voltak. Rendetlenek voltunk. Nagyon sok esélyt adtunk az ellenfélnek e rendetlenség miatt. Jó gólt szereztek. Nem ma volt. Vissza fogunk térni. Folytatjuk az utunkat. Nyerj 3 pontot. Szerettük volna folytatni. Fejünk hajlítása nélkül folytatjuk. Nem volt ma. Több meccsünk van . A következő mérkőzéseken továbbra is azt csináljuk, amit az előző időszakokban jól csináltunk “ mondta.

“JÓL KÉSZÜNK KÉSZÜLNI AZ ALANYASPOR MÉRKŐZÉSRE”

Hangsúlyozva, hogy nagyon akarják a bajnokságot, Atiba azt mondta: “Néhány meccs így történik. Olyan csapat vagyunk, amely általában gólokat szerez. Találtunk lehetőségeket. Cyle talált egy lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy nem volt rajta a nap. Nem tudtuk megszerezni a labdát. Nem oszlunk szét. Karaktert mutatunk. Nagy klub vagyunk, nagyszerű játékosokból. Megmutatjuk, mennyire szeretnénk ezt a bajnokságot. Nagyon jól felkészülünk az Alanyasporra egyezik és folytassa “.

Betpas494 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

2 Comments on BETPAS494 CANLI BAHİS KUPONÇULARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: