BETPAS494 CANLI BAHİS KUPONÇULARI

Betpas Giriş

A Beşiktaş labdarúgója, Atiba Hutchinson nyilatkozott Kasımpaşának, miután 1–0-s vereséget szenvedett.

“NEM A NAPunk volt”

Hangsúlyozva, hogy Beşiktaş nem játszott jól, Atiba azt mondta: “Nyerni akartunk ma. Nem tudtuk jól kezdeni a játékot. Szeretnénk azonnal 3 pontot nyerni. Rohantunk. Meg kell javítanunk. Mi nehezen tudta megtenni, amit az előző időszakokban a mérkőzéseken tettünk. A támadó cselekedeteink rendetlenek voltak. Rendetlenek voltunk. Nagyon sok esélyt adtunk az ellenfélnek e rendetlenség miatt. Jó gólt szereztek. Nem ma volt. Vissza fogunk térni. Folytatjuk az utunkat. Nyerj 3 pontot. Szerettük volna folytatni. Fejünk hajlítása nélkül folytatjuk. Nem volt ma. Több meccsünk van . A következő mérkőzéseken továbbra is azt csináljuk, amit az előző időszakokban jól csináltunk “ mondta.

Betpas Kayıt

“JÓL KÉSZÜNK KÉSZÜLNI AZ ALANYASPOR MÉRKŐZÉSRE”

Hangsúlyozva, hogy nagyon akarják a bajnokságot, Atiba azt mondta: “Néhány meccs így történik. Olyan csapat vagyunk, amely általában gólokat szerez. Találtunk lehetőségeket. Cyle talált egy lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy nem volt rajta a nap. Nem tudtuk megszerezni a labdát. Nem oszlunk szét. Karaktert mutatunk. Nagy klub vagyunk, nagyszerű játékosokból. Megmutatjuk, mennyire szeretnénk ezt a bajnokságot. Nagyon jól felkészülünk az Alanyasporra egyezik és folytassa “.

Betpas494 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

24 Comments on BETPAS494 CANLI BAHİS KUPONÇULARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*