BETPAS495 BAHİS SİTESİ BONUSLARI

Başakşehirs chilenska fotbollsspelare Junior Fernandes sa att de tror att de kommer att förändra sin dåliga situation i ligan under de återstående veckorna.

Fernades, vars förklaringar ges i videon som delas från den orange-mörkblå klubbens sociala mediekonto, uppgav att de hade en mycket bra lägerperiod i Antalya.

“Vi vill visa vår starka sida igen”

Chilensk fotbollsspelare, som sa att han tror att hans arbete i Antalyas läger kommer att reflektera positivt över ligan, “Som Başakşehir har vi inte lyckats uppnå önskat resultat sedan säsongens början. Vi är i en svår process men vi litar på oss själva. Eftersom vi är ett team med högkvalitativa fötter. De som hanterar oss är mycket kompetenta människor. Vad vi behöver är att åtgärda våra brister så snart som möjligt och att förbereda oss bättre för matcherna. Vi vill visa styrkan i Başakşehir igen. Vi förväntar oss att vår situation i ligan kommer att förändras så snart som möjligt med de resultat vi får. ” använda uttryck.

“EN TYRK LIGA”

Att notera att han har välkomnats mycket väl och har en trevlig stämning i laget sedan den dag han övergick till Istanbul-laget, om tävlingen i Super League “En liga med tuffa och konkurrenskraftiga lag. Det finns riktigt bra spelare. Başakşehir är ett fantastiskt lag och jag är väldigt glad att ha på mig den här tröjan. ” talade.

Junior Fernandes tillade att han hade en mycket svår barndom och att han kom till denna dag med stöd av sin familj.

Betpas495 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

2 Comments on BETPAS495 BAHİS SİTESİ BONUSLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: