BETPAS499 CANLI CASİNO PİYASASI

A vb-selejtező G csoportjának törökországi mérkőzése 3-3: 3 idegenbeli döntetlen, Dainis lett lett igazgató, Kazakevics marad, a találkozó után tartott sajtótájékoztatón, hogy megválaszolja a kérdéseket.


“Nagyon nehéz meccs volt”

Kazakevics beszédét kezdte a küzdelem értékelésével “Csapatmérkőzésünk nagyon nehéz. Törökország jó csapat és vezető szerepet játszik. Ma volt a harmadik mérkőzésünk a csoport ellen, és ez meglehetősen fárasztó időszak volt. Megcsináltuk a mérkőzést. néhány hiba az elején és a gól megette. A meccs után még nehezebb volt visszatérni, de gratulálok a játékosaimnak, ma a legmagasabb szinten játszottak a pályán. Csapatunk a legjobban megváltoztatta a játékot. Igyekeztünk ezeket a taktikákat a mérkőzés előtt “ mondta.

“Nem gondoltuk, hogy ez egy falu meccs lesz”

Hozzátéve, hogy pontokat akartak szerezni ebből a játékból, és el is jöttek érte, Dainis Kazakevics azt mondta: “ Szerettünk volna pontokat szerezni ebből a játékból, de nem gondoltuk, hogy ilyen gólos meccs lesz. . Szavait azzal fejezte be, hogy .

Betpas499 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

9 Comments on BETPAS499 CANLI CASİNO PİYASASI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: