BETPAS501 CASİNO BONUSU

Stephen Curry a doborât noi recorduri cu performanța sa superioară în meciul în care Golden State Warriors l-au învins pe Oklahoma City Thunder cu 38 de puncte și au atins cea de-a 27-a victorie a sezonului.

NBA RECORD rupt

În ciuda faptului că a jucat doar în trei sferturi, Curry a terminat jocul cu 42 de puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări și a jucat rolul principal în victorie, batând recordul NBA în această zonă semnând un total de 29 de tripluri în ultimele 3 jocuri.

În acest joc, Curry a fost, de asemenea, al doilea jucător după coechipierul Klay Thompson din NBA care a reușit acest lucru în ultimii 20 de ani, lovind toate loviturile sale într-o perioadă de peste 6 tripluri. Jordan Poole 17, Andrew Wiggins 16, Kent Bazemore 15 puncte, Draymond Green a contribuit cu un „triplu-dublu” cu 16 pase decisive, 12 puncte și 10 recuperări.

În Thunder, care și-a pierdut al 8-lea joc consecutiv, Darius Bazley a terminat cu 22 de puncte și 8 recuperări, Moses Brown a terminat cu 18 puncte și 12 recuperări.

7 Comments on BETPAS501 CASİNO BONUSU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: