BETPAS502 BONUS VEREN SİTELER

Janë shpallur rezultatet e testeve të koronavirusit të kryera në Ekipin e Basketbollit për Gratë Galatasaray.

U deklarua që testi i 5 personave në ekip ishte pozitiv.

“PROCESI KUARANTIN SHT H FILLUAR”

Verdha-të kuqtë bënë një deklaratë mbi këtë temë në faqen zyrtare të internetit, “Testet Covid 19 PCR të kryera për lojtarët tanë të Ekipit të Basketbollit për Gratë Galatasaray, delegacionin teknik dhe stafin administrativ këtë mëngjes u përfunduan dhe rezultatet e testit pesë lojtarë ishin pozitivë.

Protokolli i trajtimit dhe procesi i karantinës së lojtarëve tanë është iniciuar. Ekipi ynë do të kalojë një provë tjetër për qëllime kontrolli të Shtunën, 3 Prill, “.

6 Comments on BETPAS502 BONUS VEREN SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: