BETPAS503 KAÇAK BAHİS BONUS

Rached Ghezzal, aki a Szuper Liga segítő királyságának élén áll, elmondta, hogy legeredményesebb időszakát Beşiktaş-nál élte.

“FÉL FÉL JÁTÉKAM TELJESÍTMÉNYEMRŐL”

Algériai futballista “Edzőnk, Sergen Yalçın bizalmat keltett bennem. Szabad vagyok, amikor pályára lépek. Tudom, hogy ki melyik pályán kocog, ki reagál a gólpasszokra. A képességem felét játszottam eddig. Kiváló színvonalú mérkőzést vívunk a Rize-szel. Műszaki és magas színvonalú mérkőzéseink vannak. Taktikai szempontból jó futballt szeretnénk bemutatni. 3 pontra összpontosítottunk. Csapatként emeljük a sebességet mondta.

“EGYEDI HIBÁKAT TETTÜNK”
Kifejezve, hogy Atiba kapitány és Josef nagy erőt adott a csapatnak, a tapasztalt játékos kijelentette, hogy tisztában vannak azzal, hogy minden meccs végleges lesz a hátralévő hetekben, és a következőképpen fejezte be szavait:

“Hihetetlen csapatmunka. Szomorúak voltunk Aboubakar és Oğuzhan sérülése miatt. Barátaink azonban támogatni fognak minket. A Besiktas technikai és fizikai legjobb futballjaként Törökország csapatai játszanak. Néhány mérkőzésen egyénieket készítettünk hibákat, de a többit ezeket a hibákat a mérkőzéseken fedezzük fel. “

<

4 15. CÉL SEGÍTSÉG

Az algériai labdarúgó nagyszerű szezont játszik ebben a szezonban, 4 gólt és 15 gólpasszt szerzett a Beşiktaş-szal.

8 Comments on BETPAS503 KAÇAK BAHİS BONUS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: