BETPAS507 KAÇAK İDDAA

Betpas Giriş

În a 35-a săptămână a Super Ligii, Fenerbahçe a continuat cursa campionatului învingându-l pe Bașakșehir cu 2-1 pe drum.

Cu această victorie, Fenerbahçe a crescut la 69 de puncte, în timp ce Bașakșehir a rămas la 33 de puncte. După victorie, antrenorul a făcut o declarație la Fenerbahçe.

„NU POTI ȘTI CE ESTE NU, CE ESTE GREȘIT”

Belözoğlu a spus într-o declarație: “Am câștigat o victorie foarte importantă. Deși sunt 10 adversari, ar fi trebuit să păstrăm jocul mai bine, Fenerbahçe ar fi dorit jocul mai clar.

Nu știi ce este rău și ce este rău în viață. Astăzi, performanța lui Harun, accidentarea nefericită a lui Altay … Acestea sunt în fotbal.

Betpas Kayıt

Voi continua să lupt până la sfârșit. Este o onoare pentru mine să fac parte din această echipă. Acești jucători ar trebui să știe că suntem cu ei indiferent de final. Indiferent de final, nu vom ezita să ne asumăm nicio responsabilitate.

<

“SUNT MULTE MECIURI, CRED PÂNĂ LA SFÂRȘIT”

Intrăm în săptămâna noastră BAY. Săptămâna aceasta va fi un moment de relaxare. Vom evalua aspectele bune și rele cu jucătorii. Am putea juca mai clar. Sunt multe meciuri, cred până la final.

Concurenții sunt cluburi valoroase și mari, au experți tehnici, dar sperăm că vom continua acest lucru până la final, cu această energie la noi. ” a folosit expresii.

9 Comments on BETPAS507 KAÇAK İDDAA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*