BETPAS509 MOBİL BAHİS ORANI

Betpas Giriş

Fenerbahçe va fer una declaració sobre l’àrbitre del VAR abans del partit de Kasımpaşa a la 37a setmana de la Superliga.

La declaració del club groc-blau sobre el tema és la següent:

“Ha sorgit l’obligació d’explicar sobre l’operador VAR assignat al partit que el nostre equip de futbol s’enfrontarà avui contra Kasımpaşa la 37a setmana de la Superliga.

“És alarmant”

És alarmant que la persona que va participar en els partits de Gençlerbirliği i Galatasaray les darreres setmanes, que va ser responsable de donar un gol de fora de joc al nostre partit de Gençlerbirliği i que va ser efectiva en la cancel·lació del nostre gol en el nostre partit de Galatasaray, participarà en el nostre partit.

Betpas Kayıt

“S’HA ASSIGNAT DE NOU AL NOSTRE PARTIT”

Després de la fase de convocatòria oberta que vam fer a TFF sobre aquest controvertit nom, TFF va reenviar-lo a les autoritats judicials sense cap investigació interna i, encara que encara no hi va haver cap resultat positiu / negatiu, aquesta persona va ser designada per a el nostre partit d’avui.

L’explicació d’aquest nomenament, independentment de la possibilitat d’experimentar un controvertit procediment VAR en aquest partit i afectar el destí de la lliga; en el millor dels casos, amb un error i la possibilitat més aterridora que es cometés deliberadament.

El nostre club sol·licita fermament que es doni a conèixer públicament aquesta perillosa tasca. “

8 Comments on BETPAS509 MOBİL BAHİS ORANI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*