BETPAS510 BAHİSLER

Betpas Giriş

Április elején kijelentették, hogy a Fenerbahçe további bizonyítékokat nyújtott be a TFF-nek az 1959 előtti bajnokságról.

KIEGÉSZÍTŐ DOKUMENTUM GALATASARAY-tól TFF-ig

Ezekkel a további bizonyítékokkal szemben a Galatasaray további dokumentumokat küldött az 1959 előtti bajnokságokról a TFF-nek. A petícióban a Galatasaray által a TFF-nek elküldött állítások a következők:

Betpas Kayıt

A DOKUMENTUMBAN HASZNÁLT KIFEJEZÉSEK

“Tudja, mikor kell a Fenerbahce Sportklubhoz 2021. 06. 03-ig. A bajnokság időpontja azon irányok száma, amelyeket 28-ként kell bejegyezni, hogy Törökország hivatalos kérelmet nyújtott be a Labdarúgó Szövetséghez, és a klubot a Ezt követően a szóban forgó kérelmet az összes török ​​klub, különösen a Galatasaray Sportklub pénzügyi és írásbeli szellemi vonatkozásaiban alkalmazzuk a Török Labdarúgó-szövetség 2021.03.23-i petíciójával, mivel ez közvetlenül A Fenerbahçe Sportklub az értékelési és vizsgálati folyamatban van a Törökországi Labdarúgó-szövetség részéről, egyértelműen kijelentette, hogy hivatalos bizonyítványát 2021.04.07-én hivatalos honlapján nyújtotta be. Ezennel tájékoztatásunkra benyújtjuk az említettekkel kapcsolatos kifogásainkat és véleményeinket. további bizonyítékok és igazoló dokumentumok erről a kérdésről. “

7 Comments on BETPAS510 BAHİSLER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*