BETPAS511 BONUS VERİYOR MU

Betpas Giriş

A existat o nouă dezvoltare în puzzle-ul electoral din Galatasaray.

Ședința adunării generale ordinare, care a fost anunțată că va avea loc în clubul galben-roșu pe 22 mai, dacă majoritatea nu va putea fi atinsă, pe 29 mai, a fost anulată de conducere.

Consiliul de Miniștri Galatasaray a făcut, de asemenea, o declarație cu privire la alegerile prezidențiale amânate.

„NU EXISTĂ NICIUN OBSTACOL PENTRU A FACE ALEGEREA LA DATA”

În declarația făcută de Consiliul Consiliului, nu pare posibil din punct de vedere juridic să se pretindă că nu este posibil să se organizeze ședințe electorale în 22-29 mai. Nu există niciun obstacol pentru alegerile care vor avea loc. la data specificată.

Betpas Kayıt

Conform acestui fapt, Galatasaray va putea alege între 22 și 29 mai dacă nu există niciun obstacol.

ANUNȚ OFICIAL DE LA CLUB

Clubul Galatasaray a anunțat că adunarea generală ordinară anulată va avea loc de îndată ce condițiile pandemiei vor permite după procesul complet de închidere.

În declarația făcută de clubul galben-roșu, , conform scrisorii din 6 mai 2021 a Direcției Provinciale pentru Relații cu Societatea Civilă a Guvernării Istanbulului și a deciziei Consiliului Director din 5 mai , 2021, perioada de închidere completă este așteptată să fie anunțată după procesul din 17 mai 2021 Având în vedere noile măsuri administrative, se anunță cu respect publicului că data Adunării Adunării Generale Ordinare va fi anunțată să se desfășoare cât mai curând așa cum vor permite condițiile pandemiei (vizând iunie 2021). “

7 Comments on BETPAS511 BONUS VERİYOR MU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*