BETPAS512 KULLANICILAR NE DİYOR

Betpas Giriş

Președintele Beșiktaș, Ahmet Nur Çebi, a ținut o conferință de presă la Ümraniye Nevzat Demir Facilities.

Cebi a vorbit și despre fotbaliști la întâlnirea pe care a organizat-o.

“ABOUBAKAR, CU NOI ANUL VIITOR”

În declarațiile lui Cebi, am făcut contractul pentru Aboubakar. El este jucătorul nostru de fotbal. Va continua să joace cu noi anul viitor.

Dacă există o opțiune, dreptul respectiv aparține lui Beșiktaș. Beșiktaș a primit mai mult decât ar putea obține de la el anul acesta. Aboubakar va continua să joace cu noi anul viitor dacă Beșiktaș dorește.

<

“GHEZZAL ȘI ROSIER VREA RĂMÂNE ÎN ECHIPĂ”

Vrem să-i aducem pe Rosier și Ghezzal în echipa noastră. Negocierile continuă. Toți jucătorii, inclusiv Aboubakar, vor să rămână în echipă.

Betpas Kayıt

<

„LARIN ESTE UN JUCĂTOR DE FOTBOL ÎN CARE MĂ IUBESC”

Larin este un jucător de fotbal pe care îl iubesc foarte mult. Când a venit aici, l-am îmbrățișat, am dat ocazia. Mulțumesc, de asemenea, profesorului nostru care a reușit în acest fel. Oferta pentru Larin vine, vine, va veni.

Până la sfârșitul sezonului, nu voi vorbi și nu voi răspunde la niciuna dintre cererile de la niciunul dintre jucătorii mei și nici nu voi răspunde la nimeni care pune o întrebare.

<

“CENK TOS SE VA RECUPERA PÂNĂ LA PRIMA JUMĂTATE A SEZONULUI URMĂTOR”

Cenk Tosun își va reveni doar până în prima jumătate a sezonului următor. Nu știu cum va economisi Everton pe sine. Ușa noastră îi va fi larg deschisă. ” a folosit expresiile.

2 Comments on BETPAS512 KULLANICILAR NE DİYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*