BETPAS512 YATIRIM BONUSU

Betpas Giriş

Isztambul ismét az UEFA-szervezetek egyik döntőjének ad otthont.

Az UEFA Bajnokok Ligája döntőjében, amelyet az isztambuli Atatürki Olimpiai Stadionban játszanak május 29-én, két brit csapat a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel mérkőzik meg.

ISTANBULBAN ÉVEK UTÁN MEGINT BRIT

A Bajnokok Ligája tegnap lejátszott elődöntőjében a Manchester City kizárta a Paris Saint-Germaint és bejutott a döntőbe, míg a Chelsea volt az Egyesült Királyság másik képviselője, aki kiesett a Real Madridtól az utolsó isztambuli jegyért.

KASAPOĞLU MINISZTER: “A LEGMINŐSEBB PILLANATOK VÁROSA VÁRJA”

Az utolsó küzdelemhez Mehmet Muharrem Kasapoğlu ifjúsági és sportminiszter osztotta meg közösségi fiókját.

Kasapoğlu miniszter megcímkézte az Isztambulba érkező két csapat közösségi médiafiókjait is, török ​​és angol nyelvű “A legfelejthetetlenebb pillanatok városa vár rád” szavakkal.

Az UEFA-SZERVEZET DÖNTŐJEI ISTANBULBAN JÁTSZOTTAK

Shakhtar Donetsk-Werder Bremen 2009 UEFA-kupa döntő

Betpas Kayıt

A mérkőzést, amely az UEFA-kupa történetének 51. utolsó mérkőzése, az ukrán Shakhtar Donetsk és a német SV Werder Bremen játszotta a Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadionban 2009. május 20-án.

Shakhtar Donetsk, aki a meccs extra perceiben talált góllal jutott előre, és amelynek rendes ideje 1-1-re végződött, a kupa tulajdonosa lett.

Liverpool – Chelsea 2019 UEFA Szuperkupa döntő

Két brit csapat találkozott a Liverpool és a Chelsea csapatával az Isztambul Vodafone Parkban.

A Liverpool megnyerte az UEFA Szuperkupáját azzal, hogy büntetőkkel 5-4-re felvázolta a Chelsea-t a mérkőzésen, amelynek rendes játékideje 1-1 volt, a hosszabbítás pedig 2-2-re teljesült.

Liverpool – Milánó 2005 UEFA Bajnokok Ligája döntő

Az angol Liverpool és az olasz milánói csapatok játszották 2005. május 25-én az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban.

A meccs első felében 3–0-s vereséget szenvedett, és a brit Liverpool csapata a hosszabbításba vitte a mérkőzést, a második félidőben három góllal.

A Liverpool 3-2-es előnyt adott olasz ellenfelének a tizenegyespárbajban, amint két extra periódust gól nélkül teljesített, és a Liverpool az UEFA Bajnokok Ligájában 5. alkalommal vitte el a kupát a múzeumába.

4 Comments on BETPAS512 YATIRIM BONUSU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*