BETPAS514 MOBİL BAHİS PLATFORMLARI

Betpas Giriş

I Beşiktaş är ögonen riktade mot Vincent Aboubakar. Medan det svartvita laget försöker få den kamerunerska anfallaren till den sista matchen i ligan är Aboubakar påstås frånvarande i sin tröja på grund av “kontraktet”.

Det finns en kris mellan president Ahmet Nur Çebi och Vincent Aboubakar. Genom att citera sin skada spelar Aboubakar inte för att förhindra bestämmelsen att “om han spelar i 30 officiella matcher kommer hans kontrakt att förlängas med ett år” i sitt kontrakt.

Vill att hans bär ska höjas

Betpas Kayıt

Även om det sägs att målskyttens chef sätter press på Kamerun, vill han att hans lön ska höjas från 1,5 miljoner euro till 1 miljon 750 tusen euro.

Medan tränaren Sergen Yalçın meddelade att hans spelare inte skulle kunna fånga Göztepe-matchen skickades Aboubakar till PFDK på grund av händelserna i Fatih Karagümrük-matchen. Den 29-åriga fotbollsspelaren kommer inte att delta i den turkiska cupfinalen omedelbart efter en eventuell 2-matchstraff.

MISSADE 9 AV DE SISTA 10 MATCHERNA

Aboubakar, som missade 9 av de tio senaste matcherna som spelades av Beşiktaş, kunde bara tjäna under första hälften av Demir Grup Sivasspor-matchen.

Aboubakar, som skadades i matchen, kunde inte fortsätta spelet.

6 Comments on BETPAS514 MOBİL BAHİS PLATFORMLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*