BETPAS515 CASİNO MOBİL

Betpas Giriş

Trajneri i Galatasaray, Fatih Terim iu përgjigj zhvillimeve të fundit në klubin verdhekuq në deklaratat e tij para ndeshjes në Göztepe.

“Askush nuk mund të prekë në emër të saj”

“Unë e di që disa çështje po pyesin të gjithë, por Galatasaray mund të humbasë kampionatet. Kampionatet mund të vijnë. Mund të fitojë. Mund të humbasë. Këto kanë ndodhur. Sidoqoftë, Galatasaray nuk mund të humbasë lartësinë. Galatasaray bën mos lejoni që reputacioni i saj të dëmtohet. Galatasaray është thashethem i lehtë për veten e tij. Prandaj, unë do të them se askush nuk mund ta prekë Galatasaray në emrin e tyre ose siç dëshiron. Këto janë gjëra që kanë një rëndësi të madhe për ne. “

“Unë nuk jam një trajner i zakonshëm”

Betpas Kayıt

“Unë e shikoj në këtë mënyrë, Galatasaray shkruhet kudo ku shkruhet emri im nga e gjithë bota. Unë kam bërë një përpjekje të madhe për t’u përshtatur me zakonet dhe traditat që nga momenti kur kam hyrë në derë për 50 vjet. Unë besoj dhe ndiej se miliona banorë të Galatasara-s më shohin kështu. 7446 është numri im i regjistrit. Unë jam anëtar i divanit të Galatasaray. Unë kam qenë nga Galatasaray për rreth 50 vjet. Çfarë do të thotë, nuk e kuptova në trenin në lëvizje gjatë rrugës. “

“NUK MUND T TO PRET PUNABN N THE FUSH”

“Unë nuk jam duke komentuar një film që kam hyrë në mes të tij. Unë dua të them, Galatasaray, i cili është shumë i rëndësishëm, ka kontribuar në Galatasaray, vlerat e Galatasaray dhe fushën, dhe e bëri fanellën e saj të lagur. Askush nuk mund t’i prekë ata që i përfaqësojnë. Nuk mund të preket lehtë. Besoj se, në të njëjtën kohë, banorët e Galatasaray nuk do ta lejojnë këtë. Ne mund të flasim më rehat pas ndeshjes. Kjo është pak a shumë idetë e mia në lidhje me ekipin tim, klubin tim, komunitetin tim. “

3 Comments on BETPAS515 CASİNO MOBİL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*