BETPAS517 BAHİSLE KAZANÇLAR SAĞLA

Betpas Giriş

Országos játékosaink, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı és Zeki Çelik, akik Franciaországban nyertek bajnokságot, közös sajtótájékoztatót tartottak.

A nemzeti csapat kapitánya, Burak Yilmaz kijelentette, hogy komolyan dolgoznak azzal, hogy nyilatkozataiban megemlítik a nemzeti csapat lehetőségeit.

“NEM vagyunk OLASZORSZÁG NÉLKÜL”

Yilmaz kijelentéseiben “Olaszország nem fél tőlünk, és nem félünk tőlük. Nagyon tiszteljük, de nem becsüljük túl és nem csökkentjük a szemünkben. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kemény a hangulata lesz a mérkőzésnek. Olaszország a védelem terén tanult ország. Néhány céllal is tisztában vagyunk. már nem tudunk elmenekülni.

Betpas Kayıt

Mi vagyunk azok, akik elképzelik ezeket a célokat. A selejtezőben játszott játék, a mutatott küzdelem és a győzelem … A mérkőzések befejezése előtt olyan csapattá váltunk, amely garantálta az Európa-bajnokságot

<

“MINDEN EGYET MEG KELL MEGKERESNI:”

A Nemzetek Ligájában lendületbe kerültünk. Ez a mi hibánk. Nyilvánvalóan némi önelégültségünk volt.

A világbajnoki selejtezőkön ismét komolyan mi vagyunk azok, akik elképzelni tudunk néhány dolgot azzal, hogy felzárkózunk a nagy játékokban nyújtott régi teljesítményünkhöz. Tudjuk a felelősséget ezért. Minden játékot egyenként kell megvizsgálnunk. ” használta a kifejezéseket.

3 Comments on BETPAS517 BAHİSLE KAZANÇLAR SAĞLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*