BETPAS517 PARA ÖDÜYOR MU

Betpas Giriş

A Fenerbahçe megnyomta a gombot, hogy megerősítse a támadási vonalat, összhangban a következő szezonban elért sikerrel.

A menedzsment a sztárcsatár, Danny Welbeck mellett gólokat is felvett, akinek lejárt a szerződése az angliai Premier League csapatával, a Brightonnal.

HIVATKOZÁSOK KÉZBEN

Danny Welbeck, az utolsó csatár, aki napirendre került a Fenerbahçe napirendjén, amely fontos változtatásra készül azzal, hogy az új szezon előtt más neveket küldött a csatárba Valencia kivételével.

A 30 éves futballista, akit az angol bajnokság Brighton csapatával kötött szerződése után ürítettek ki, készen áll egy új kalandra karrierje során.

Betpas Kayıt

Az a tény, hogy az 1.85-ös csillag, aki képes a támadó vonalon játszani mind a jobb, mind a bal szélen, és az elülső zónában, június 30-tól megkapja ajánlását, kiemelkedik a legvonzóbb tényezőként ezt az átutalást.

AKCIÓK vannak az ADA-ból

Karrierje előtt; Welbeck, aki olyan fontos klubokban is játszott, mint a Manchester United és az Arsenal, 24 mérkőzést játszott 6 góllal és 3 gólpasszal a Brighton formában.

Megtudtuk, hogy a tapasztalt játékos, akinek nagy szerepe volt csapatának a Premier League-ben tartásában, különösen a kritikus hetekben nyújtott teljesítményével, kapott néhány ajánlatot Adától.

2 Comments on BETPAS517 PARA ÖDÜYOR MU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*