BETPAS518 CANLI BAHİS İSİM LİSTESİ

Betpas Giriş

Az éllovas Beşiktaşban, aki a bajnokság egyetlen vesztese volt a derbi héten, amikor a Galatasarayval találkozott, Sergen Yalçın edző megkezdte a felkészülést a Fatih Karagümrük versenyre, ahol kedden este lépnek pályára, amint a mérkőzés véget ér, a Türk Telekom Stadionban.

Az utolsó sípszóval Sergen Yalçın edző elsőként az öltözőbe vezetett. A tapasztalt edző, aki bent várta a játékosait, megvárta a csapat összegyűjtését. Amikor mindenki belépett az öltözőbe, Beşiktaşban bezárták az ajtókat.

“NINCS IDŐ TÖRTÉNNI A PONTOK VESZTESÉGÉRE”

Yalçın, aki először ellenőrizte a játékosok helyzetét, félretette a mérkőzés értékelését, amikor látta a szomorúságot tanítványai arcán.

Betpas Kayıt

Arra kérve a játékosokat, hogy azonnal felejtsék el a derbit, Yalçın azt mondta: „Nincs is időnk aggódni a meccs pontvesztése miatt. Azonnal a karagümrüki mérkőzésre kell koncentrálnunk. Ne feledje, ha veszítünk, az egyik ellenfél lehet a bajnok. Minden a kezünkben van ” mondta.

“NEM MEGHATÁROZUNK CÉLUNKAT”

Hangsúlyozva, hogy még mindig nagyon komoly előnyük van a versenyen, Sergen Yalçın A veszteség ellenére mi vagyunk az előnyök a versenyen. Nem nézhetjük tovább a versenytársak helyzetét. Ha a hátralévő két mérkőzésből 4 pontot vonunk le, akkor már bajnokok vagyunk. Ennek a csapatnak illik lezárni a szezont a bajnoksággal. Amíg mi magunk játszunk. Semmi gond, a célunk világos megtanultuk.

A 48 éves edző hitét és energiáját látva a futballisták odajöttek hozzájuk, és megígérték, hogy edzőik felemelik a bajnoki trófeát a bajnokság végén.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*