BETPAS518 KAÇAK BAHİS SİTELERİ

Betpas Giriş

A Török Labdarúgó-szövetség (TFF) válaszolt a Galatasaray edzője, Fatih Terim nyilatkozataira az İttifak Holding Konyaspor játék után.

A TFF állítása a következő:

“A Galatasaray A.Ş. és az İttifak Holding Konyaspor tegnap esti mérkőzése után tartott sajtótájékoztatón Fatih Terim, a Galatasaray műszaki tisztviselője igazságtalan vádakat tartalmazó nyilatkozatokat tett Mehmet Baykan alelnökünkkel, fegyelmi ügyekkel a versenyekről a TFF Jogi Tanácsadás készíti el a versenyen részt vevő tisztviselők, képviselők és játékvezetők beszámolói alapján

Fenerbahçe A.Ş. és Kasımpaşa A.Ş. A Szuperliga versenyen Kasımpaşa A.Ş. a Fenerbahçe A.Ş elemzője Fenerbahçe A.Ş. Bár arról számoltak be, hogy edzője, Volkan Demirel arra a tribünre akart menni, ahol a fent említett elemző volt, a jogi tanácsadó fegyelmi felügyelői értékelték, hogy ezek a cselekmények alábbhagytak, és hogy a retorika nem érte el a fegyelmi jogsértések szintjét , és nem tettek fegyelmi eljárást. Galatasaray A.Ş., ahol az események kezdete hasonló volt. és Çaykur Rizespor A.Ş. 2021.03.19-én Çaykur Rizespor A.Ş. Galatasaray A.Ş. Fatih Terim műszaki felügyelő “Megmondta, ki ő?” Beszámoltak arról, hogy ezek a kijelentések nem érték el a fegyelmi jogsértés szintjét, és e cselekmények miatt nem tettek fegyelmi eljárást.

Betpas Kayıt

Az esetet követően azonban Fatih Terim és Galatasaray A.Ş. A mérkőzés tisztviselői arról számoltak be, hogy edzője, Ümit Davala sértő szavakat fogalmazott meg, ezért Fatih Terimet és Ümit Davalát is a PFDK-hoz utalták a labdarúgó fegyelmi rendelet 41. cikkében szereplő sértés miatt.

Mint fentebb említettük, bár az események kezdete mindkét versenyen hasonló, az esetek folytatásában káromkodó tartalmú sértések is előfordulnak, és az ezen intézkedés miatt tett fegyelmi intézkedések nagyon eltérőek. A konkrét bizonyítékok és okok alapján végzett áttételes értékelések során kerülni kell az embereket vonzó elvont és irreális kifejezéseket, implikációkat és magyarázatokat. Ebből az alkalomból ismét felkérjük a futballcsaládot, hogy körültekintő értékeléseket végezzen ezekben a nehéz időkben a világon és hazánkban. “

RÉSZLETEK JÖNNEK …

1 Comment on BETPAS518 KAÇAK BAHİS SİTELERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*